Samsung Galaxy A8 (2018), lansat oficial în România

12.01.2018
Samsung Galaxy A8 (2018), lansat oficial în România

Încadrat la gama premium, Samsung Galaxy A8 (2018) plusează cu un design şi mai elegant, centrat în jurul noului ecran Infinity Display. Prevăzut şi cu o cameră frontală duală, Galaxy A8 va fi disponibil pe piaţa locală începând cu 12 ianuarie 2018.

Camera duală frontală dispune de senzori cu rezoluţie 16MP+8MP, cuplaţi unui grup optic cu deschidere F1.9, pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă. Aceasta permite comutarea instantanee între cei doi senzori de imagine, facilitând diferite tipuri de poze selfie şi aplicarea de efecte bokeh. Camera foto principală dispune de un senzor cu rezoluţie 16MP, lentile cu deschidere F1.7 şi este asistată cu tehnologie VDis pentru stabilizarea digitală a imaginii.

Noile smartphone-uri Galaxy A8 aduc utilizatorilor funcţiile lor preferate de la smartphone-urile noastre vârf de gamă, precum ecranul Infinity Display şi prima noastră camera frontală duală, cu Live Focus, din seria Galaxy A. Astfel, acum, utilizatorii noştri de serie A se pot bucura de un produs cu un design premium şi funcţionalităţi avansate la un preţ accesibil. Datorită funcţiei de Focalizare Live cu care este dotată camera duală, aceştia pot realiza selfie-uri capabile să surprindă diverse perspective ale experienţelor lor, oferindu-le posibilitatea să se exprime şi să se prezinte celor din jur într-un mod cât mai autentic ”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy A8 (2018) poate realiza filmări cu încetinitorul sau clipuri video accelerate, condensând într-un singură secvenţă evenimente care se petrec pe durate mari de timp.

Cu raport de afişare de 18,5:9, ecranul Infinity Display este protejat sub un scut din sticlă minerală cu margini curbate, respectiv încadrat de rama metalică a carcase pentru protecţie în faţa loviturilor accidentale.

Samsung Galaxy A8 – principalele specificaţii:

 

Galaxy A8

Ecran

5.6” FHD+ Super AMOLED,1080×2220

 

Cameră

Front: Dual Camera 16MP FF (F1.9) + 8MP (F1.9), Principală: 16MP PDAF (F1.7)

Dimensiuni

149.2 x 70.6 x 8.4 mm, 172g

 AP

Octa Core (2.2GHz Dual + 1.6GHz Hexa)

Memorie

4GB RAM, 32

Baterie

3,000mAh

Fast Charging / USB Type-C

Sistem de operare

Android 7.1.1

Reţea

LTE Cat. 11

Sistem de plată

NFC, MST

Conectivitate

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80, 256QAM,

Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Glonass, BeiDou*)* Acoperirea BeiDou poate fi limitată.

Senzori

Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor 

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Printre dotările oferite se mai numără funcţia Always On Display, slot microSD pentru suplimentarea memoriei interne şi compatibilitate cu accesoriul Gear VR.

Smartphone-ul este disponibil pe negru, auriu sau orchid grey, într-o carcasă protejată de apă şi praf (certificare IP68).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult