Samsung Galaxy J5 şi J7 au fost lansate în China

Samsung Galaxy J5 şi J7 au fost lansate în China

Samsung a lansat în China variantele 2016 ale smartphone-urilor mid-range Galaxy J5 şi Galaxy S7. Hardware-ul a fost adus la zi pentru categoria de preţ vizată, fiind acum mai apropiate de modelele din seria Galaxy A, minus construcţia din materiale premium. În trecut, seria Galaxy J a ajuns şi în anumite regiuni în afara Asiei, deci există posibilitatea să vedem aceste modele în curând şi în Europa.

Modelul Galaxy J7 vine echipat cu un ecran AMOLED Full HD de 5,5”, procesor octa-core la 1,6 GHz, 3 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare intern. Cei care au nevoie de mai mult spaţiu pot ataşa însă carduri microSD. Telefonul este echipat cu modem LTE, capabilităţi NFC şi un acumulator de 3.300 mAh.

Samsung a integrat în Galaxy J5 un hardware ceva mai modest. Display-ul de 5,2” afişează doar 1280 x 720 pixeli. Procesorul ales este Snapdragon 410 de la Qualcomm, un quad-core tactat la 1,2 GHz. Avem de a face cu 2 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare, alături de posibilitatea de a adăuga un card de memorie extra, LTE şi 3.100 mAh. Ambele modele vin echipate cu camere foto de 13 megapixeli pe spate şi 5 megapixeli pe faţă. Spatele dispozitivelor este realizat din plastic, însă ambele sunt protejate de ramă metalică de jur împreujurul display-ului.

Nu este clar exact cât vor costa cele două smartphone-uri Galaxy J de la Samsung, însă cu siguranţă vor fi listate la preţuri mai mici decât modelele din seria Galaxy A.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult