Samsung Galaxy Note 2! Faceti cunostinta cu echipa creativa perfecta!

Samsung Galaxy Note 2! Faceti cunostinta cu echipa creativa perfecta!

[Nume] a surprins intreaga lume cu inventivitatea si creativitatea de care a dat dovada. Azi a vizitat redactia revistei noastre si ne-a dezvaluit secretul din spatele succesului sau: Samsung Galaxy Note 2.

„Inca de mic copil, mi-a placut sa-mi depasesc limitele, sa experimentez lucruri declarate de altii imposibile. Galaxy Note 2 a fost intotdeauna un ajutor nepretuit. Este device-ul perfect pentru toate momentele in care ai nevoie sa obtii mai mult de la ideile tale.”, declara [Nume] .

„Trebuie sa recunosc ca nu m-am indragostit la prima vedere de el. Insa, dupa o zi de utilizare cu internet prin 3G si WiFi, cateva poze si o filmare cu camera, 20-30 minute de jocuri 3D si o ora de muzica streaming, bateria inca mai avea resurse. Mi-a fost clar ca avea energia si potentialul pentru a deveni partenerul meu creativ!”

[Nume] sustine ca poarta Note-ul permanent in geanta, deoarece acesta ii permite sa pastreze intr-un singur loc toate sursele sale de inspiratie si sa isi reaminteasca idei mai vechi. Pot scrie, inregistra audio, atasa fotografii si documente, pot decupa paginile web care imi atrag atentia.

„In plus, are un ecran divin!”, ne spune vedeta, „Pot lucra cu usurinta la mai multe proiecte in acelasi timp si le pot vizualiza pe toate fara nicio problema.” [Nume] mai spune ca SPen-ul ii este de un real ajutor atunci cand este in miscare si doreste sa-si pastreze ideile: „Notez orice imi trece prin minte, decupez, fac poze la tot ce ma inspira! Fara Note, n-as reusi sa va impresionez zi de zi!”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News