Samsung Galaxy Note7 cu 6 GB RAM ar putea fi lansat după varianta standard

10.08.2016
Samsung Galaxy Note7 cu 6 GB RAM ar putea fi lansat după varianta standard

În ciuda zvonurilor care spuneau în nenumărate rânduri că noul Galaxy Note7 de la Samsung va veni echipat cu 6 GB memorie RAM, acesta putând astfel deveni standardul pentru smartphone-urile high-end, Samsung a adus pe piaţă acest model tot cu 4 GB. Cu toate acestea, zvonurile nu se opresc, noi informaţii sugerând că o versiune cu 6 GB memorie RAM ar fi în continuare posibilă, cu o posibilă lansare în China şi Coreea de Sud la un preţ sensibil mai mare.

Conform site-ului chinezesc MyDrivers, Samsung plănuieşte lansarea unei variante speciale a lui Galaxy Note7, care vine echipat cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare, la un preţ sensibil mai mare decât al modelului actual. 6.088 yuan ar fi preţul de listă al telefonului, echivalentul a 915 dolari americani. Având în vedere că preţurile în yuan sunt în general mai mici decât în alte regiuni, probabil că o astfel versiune de Note7 ar putea depăşi lejer pragul de 1000 de dolari/euro în alte regiuni, în cazul în care s-ar lansa în afara Chinei sau Coreei.

Momentan aşteptăm lansarea oficială în Europa a versiunii standard, anunţată în cadrul evenimentului Unpacked de săptămâna trecută. Acesta va veni în magazine la începutul lunii spetembrie, pre-comenzile fiind programate pentru data de 16 august. Preţul oficial nu a fost confirmat încă, însă ne aşteptăm la un preţ similar cu cel al lui Note 5 de anul trecut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult