Samsung Galaxy S5 Active va fi disponibil şi în Europa, afirmă zvonurile

08.09.2014
Samsung Galaxy S5 Active va fi disponibil şi în Europa, afirmă zvonurile

Samsung a lansat acum câteva luni şi două versiuni mai rezistente ale terminalului său de vârf Galaxy S5, însă acestea au rămas până acum exclusivităţi ale operatorilor nord-americani AT&T (sub numele Active) sau Sprint (sub numele Sport). Se pare însă că potenţialii clienţi europeni care-şi doreau un Galaxy S5 cu rezistenţă sporită la medii dure se vor putea bucura în curând de acesta.

Telefoanele Galaxy S5 şi Galaxy S5 Active sunt foarte apropiate din punct de vedere al specificaţiilor, acestea oferind aceleaşi ecrane, procesoare, camere foto şi baterii interne. Versiunea heavy-duty Active nu oferă însă un senzor pentru amprente sau un modul infraroşu, însă completează certificarea IP67 pentru rezistenţă la apă şi praf cu o certificare MIL-STD-810G pentru rezistenţa la temperaturi, presiune şi şocuri. Carcasa modelului Active este mai grea, însă oferă un set complet de butoane hardware.

Conform SamMobile, Galaxy S5 Active va sosi în curând şi pe bătrânul continent. Conform sursei citate, terminalul heavy-duty de la Samsung va fi oferit la un preţ recomandat de comercializare de 629 de euro. Data de lansare este încă necunoscută în acest moment.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News