Samsung Galaxy S8 şi S8+ apar în noi fotografii neoficiale

08.03.2017
Samsung Galaxy S8 şi S8+ apar în noi fotografii neoficiale

Galaxy S8 apare din ce în ce mai des în fotografii neoficiale, însă pentru prima dată vedem ambele modele care vor fi lansate la sfârşitul lunii martie împreună. Astfel, putem vedea diferenţele de mărime dintre acestea, însă comparaţia ar fi fost mult mai utilă daca am ar fi fost făcută faţă de unul dintre modelele disponibile deja pe piaţă. Un alt avantaj al noilor fotografii este faptul că sunt destul de clare, iar telefoanele sunt pornite, dovadă că nu este vorba despre o simplă machetă.

Galaxy S8 şi S8+ suprprinse în noile imagini vin în carcase de culoare neagră lucioasă, nu foarte diferită faţă de cea a modelului „Black Onyx” al lui Galaxy S7, lansat în luna decembrie a anului trecut. Este destul de evident că diferenţa de dimensiuni dintre S8 şi S8+ este semnificativă, display-ul de 5,8”  de pe modelul mic oferind mult spaţiu pe un dispozitiv relativ compact. Cei care preferă display-urile mari vor putea opta pentru Galaxy S8+, care va fi echipat cu display de 6,2” într-un corp similar cu cel al modelului S7 edge de anul trecut.

În partea de jos poate fi observat jack-ul de căşti de 3,5mm alături de mufa USB Type-C folosită pentru încărcare. Tot aici este poziţionat şi microfonul, cât şi difuzorul mono pentru redarea sunetului. Tăviţa pentru cartele SIM este poziţionată în partea de sus a display-ului, în timp ce deasupra display-ului găsim senzorii pentru citirea irisului şi senzorul de proximitate, cât şi camera foto şi difuzorul pentru apeluri.

Se pare că sursa imaginilor este o companie care produce protecţii pentru ecran, ambele modele fiind protejate de folii de protecţie din sticlă temperată, care vine curbată pe margini. Această veste îi va bucura pe cei interesaţi să cumpere un Galaxy S8 la lansare şi îşi doresc o soluţie de protecţie pentru noile display-uri mari cu margini subţiri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult