Samsung: încălzirea dispozitivelor Note7 atunci când sunt lăsate la încărcat nu constituie motiv de îngrijorare

29.09.2016
Samsung: încălzirea dispozitivelor Note7 atunci când sunt lăsate la încărcat nu constituie motiv de îngrijorare

Adresând temerile exprimate de utilizatori în mediul online, privind tendinţa telefoanelor Galaxy Note 7 de a se încălzi excesiv atunci când sunt lăsate la încărcat, Samsung dă asigurări că exemplarele deja schimbate prin Programul Global de Înlocuire sunt sigure.

Potrivit mai multor rapoarte venite din partea utilizatorilor care au primit deja exemplare din noua serie Galaxy Note 7, telefoanele continuă să aibă probleme cu supraîncălzirea atunci când sunt lăsate la încărcat, mergând până la oprirea dispozitivului cu alertă de protecţie la supratemperatură. Printre neplăcerile raportate se numără autonomie sub aşteptări şi drenarea accelerată a bateriei în timpul procesului de încărcare.

Oficialii Samsung au luat la cunoştinţă despre problemele semnalate, promiţând în urmă cu câteva zile că vor investiga în detaliu fiecare incident nou raportat.

Potrivit companiei, îngrijorarea utilizatorilor privind încălzirea dispozitivelor nu este justificată, fluctuaţiile de temperatură fiind o apariţie normală pentru orice smartphone lăsat la încărcat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult