Samsung livrează noi versiuni de culoare pentru seriile Galaxy S9 şi S9+

16.05.2018
Samsung livrează noi versiuni de culoare pentru seriile Galaxy S9 şi S9+

Într-un efort menit să impulsioneze vânzările sub aşteptări obţinute cu actualul flagship, Samsung dezvăluie noi versiuni de culoare pentru seria Galaxy S9, ducând la 6 numărul opţiunilor disponibile.

Doar săptămâna trecută Samsung dezvăluia versiunea Burgundy Red a lui Galaxy S9, noua alegere urmând să fie disponibilă începând de astăzi alături de încă o nuanţă atractivă, Sunrise Gold.

Versiunea de culoare roşie a lui Galaxy S9 este disponibilă mai întâi în Coreea de Sud, urmând ca până la finalul acestei luni să fie aprovizionate şi stocurile magazinelor din China. Varianta Sunrise Gold va fi disponibilă începând cu luna iunie în regiuni ca Australia, Chile, Germania, Hong Kong, Coreea de Sud, Rusia, Spania, Taiwan, Emiratele Arabe Unite şi Vietnam.

În afara schimbărilor de ordin estetic, noile loturi de telefoane Galaxy S9 şi S9+ nu diferă cu nimic de cele aflate deja în stoc, păstrând neschimbată configuraţia cu ecran Super AMOLED de 5.8” sau 6.2”, respectiv platforma cu chipset Exynos 9810/Snapdragon 845.

Oferta de nuanţe în care mai pot fi achiziţionate telefoanele Galaxy S9 include şi variantele Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue şi Lilac Purple, toate având preţ de achiziţie identic.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult