Samsung P520 Armani e pe piaţă

26.09.2007
Samsung P520 Armani e pe piaţă

Giorgio Armani şi Samsung au dezvăluit mult aşteptatul telefon de lux, o creaţie ce îmbină simplitatea şi frumuseţea design-ului cu tehnologia momentului, specială pentru aspiranţii la exclusivitate.

……………………………………………………………….

Alte materiale legate de Samsung P520 Armani:

……………………………………………………………….

Giorgio Armani-Samsung Este pentru prima oară cand Gio îşi „pune” semnătura pe un telefon mobil, lucru remarcabil la prima vedere (accesorii Giorgio Armani), dar şi când iei contact cu interfaţa utilizator personalizată, atât latura audio cât şi cea grafică. Telefonul, de dimensiunea unui card de credit şi „gros” de 10.5 mm, este dotat cu un touchscreen QVGA de 2.6”. La atingerea icoanelor de pe display va emite vibraţii gentile.

Armani şi Samsung au ales ca referinţă modelul Samsung P520, aspectul de bază şi dotările tehnice fiind aproape identice în cazul telefonului de lux: camera de 3 MP, player-ul multimedia (MP3, AAC, WMA, MPEG4), slot-ul micoSD şi tehnologia Bluetooth stereo sunt câteva exemple.

Telefonul mobil Giorgio Armani-Samsung va fi disponibil din noiembrie, în magazinele Giorgio-Armani de pe teritoriul statelor europene, la un preţ de 650 Euro.

„Alianţa” nu are de gând să se oprească aici – urmeaza o sumedenie de alte echipamente electronice, portabile sau de casă, gata să-ţi astâmpere setea de lifestyle.

Update: iată şi un videoclip cu prezentarea telefonului fashion Giorgio Armani-Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News