Samsung pregăteşte Galaxy A7 2018, un Galaxy S8 cu preţ accesibil şi dotări mid-range

Samsung pregăteşte Galaxy A7 2018, un Galaxy S8 cu preţ accesibil şi dotări mid-range

Cu preţuri ceva mai accesibile decât întâlnim la seriile Galaxy S şi Galaxy Note, gama de telefoane Galaxy A promite o experienţă premium fără prea multe compromisuri.

Recent ieşit la lumină, Galaxy A7 2018 preia designul bezel-less întâlnit la modelul Galaxy S8, complet cu finisajele din sticlă şi ecranul cu rată de aspect 18:9. Desigur, există diferenţe notabile, ecranul de 6” fiind lipsit de marginile curbate întâlnite la modelul Galaxy S8 şi cu rezoluţie limitată la 2160×1080 pixeli (comparat cu 2960×1440 la Galaxy S8).

Cât despre dotările oferite, Galaxy A7 2018 este motorizat de chipsetul mid-range Exynos 7885, cu performanţe apropiate soluţiei Snapdragon 660 livrată de Qualcomm. Surprinzător de încăpătoare pentru un smartphone din gama mid-range, memoria RAM de 6GB ar trebui să ofere o experienţă cât se poate de lină în folosirea de zi cu zi.

Potrivit zvonurilor, Samsung va livra noul Galaxy A7 2018 împreună cu versiunea Android 7.1.1, actualizarea la versiunea 8.0 Oreo urmând să fie disponibilă la o dată ulterioară. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult