Samsung pregăteşte Galaxy J4, un smartphone accesibil prevăzut cu ecran Super AMOLED

21.05.2018
Samsung pregăteşte Galaxy J4, un smartphone accesibil prevăzut cu ecran Super AMOLED

Parte din seria Galaxy J de telefoane Samsung adresate cumpărătorilor cu buget limitat, Galaxy J4 vine cu un design mai degrabă învechit, care păstrează senzorul de amprente sub ecran. Cumpărătorii se aleg însă cu o versiune recentă de Android şi o configuraţie optimizată pentru folosirea eficientă a bateriei.

Apărut în oferta unui magazin online din Ucraina, produsul încă neanunţat oficial are la bază un chipsetul Exynos 7570, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14nm. Modestă după standardele actuale, lista specificaţiilor menţionează doar 2GB memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare, însă avem indicii privind existenţa unei variante Galaxy J4 cu 3GB RAM/32GB stocare.

Cu preţ de aproximativ 185 dolari în varianta cu dotări de bază, Galaxy J4 se prezintă cu un ecran Super AMOLED de 5.5” suportând rezoluţia 720p, cameră foto de 13MP cu deschidere f/1.9 şi cameră frontală de 5MP, respectiv un acumulator de 3000mAh.

Samsung va livra Galaxy J4 împreună cu versiunea Android 8.0, personalizată folosind pachetul Samsung Experience 9.0, constând într-o interfaţă personalizată şi set de aplicaţii exclusive preinstalate.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult