Samsung pregăteşte Galaxy J6+, un nou smartphone accesibil

13.07.2018
Samsung pregăteşte Galaxy J6+, un nou smartphone accesibil

Samsung va lansa o versiune îmbunătăţită a modelului Galaxy J6 dezvăluit în luna mai. Noul produs se diferenţiază în principal prin folosirea unui chipset Qualcomm mai puternic.

Descoperit de entuziaşti ai forumului xda-developers, prin disecarea firmware-ului Samsung oficial, Galaxy J6 Plus LTE ar putea fi destinat pieţelor din fostul bloc sovietic (ex. Rusia, Serbia), spre a fi inclus în ofertele cu abonament ale operatorilor de telefonie locali.

Momentan, nu sunt disponibile prea multe detalii despre dotările oferite. Ştim doar că Galaxy J6+ substituie chipsetul Exynos 7870 Octa întâlnit la modelul J6 cu implementarea Snapdragon 450 furnizată de Qualcom.

La fel ca alte dispozitive care primesc eticheta „Plus”, Galaxy J6 Plus este aşteptat cu un ecran mai mare. Rămâne de văzut dacă Samsung va plusa şi cu alte specificaţii, originalul Galaxy J6 având doar 3GB memorie RAM, o cameră foto de 13MP şi acumulator de 3000 mAh.

Probabil, Galaxy J6 Plus va fi disponibil şi în România, cu un preţ puţin mai mare decât cel cerut pentru modelul Galaxy J6 deja lansat, disponibil la pachet retail pentru aproximativ 900 lei.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult