Samsung se pregăteşte să lanseze varianta internaţională a smartphone-ului Galaxy A9 Pro

30.05.2016
Samsung se pregăteşte să lanseze varianta internaţională a smartphone-ului Galaxy A9 Pro
Samsung a lansat, în martie, în China smartphone-ul Galaxy A9 Pro (SM-A9100). S-a crezut la vremea respectivă că terminalul va fi vândut doar pe piaţa asiatică, dar se pare că nu este cazul. O versiune internaţională a primit cerftificare Wi-Fi de la WiFi Alliance (WFA).
 
Citeşte şi: Cum te asiguri că ecranul telefonului tău Samsung nu se aprinde atunci când telefonul este în buzunar
 
Pe lângă modelul standard a primit certificare şi o variantă dual-SIM, ceea ce înseamnă că până la lansarea oficială în afara Chinei nu va mai trece mult timp. 
 
 
Nu se ştie deocamdată cât va costa Galaxy A9 Pro şi nici pe ce pieţe va fi disponibil. Ceea ce se cunoaşte este că dispozitivul va ajunge în Europa. Un retailer polonez a început să primească pre-comenzi pentru acest model. 
 
Varianta chineză a Galaxy A9 Pro rulează Android 6.0.1, are un ecran cu rezoluţie HD (1.080p), procesor Qualcomm Snapdragon 652, grafică Andreno 510, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus slot pentru card microSD), cameră de 16 MP şi baterie de 5.000 mAh. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult