Samsung U900 la prima vedere

23.08.2007
Samsung U900 la prima vedere

Samsung U900 intră în atenţia internauţilor prin prezentarea unor prime poze pilot ale gadgetului ce se vrea un clamshell echipat cu funcţii multimedia de vârf.

Fotografiile nu ne spun prea multe însă. Observăm că Samsung U900 va avea două ecrane, unul intern şi unul extern, ambele de dimensiuni mari şi cu rezoluţii bune. Cel intern va fi folosit din plin la vizualizarea fotografiilor realizate de camera de 3,2 Mpx sau a clipurilor video filmate tot de ea, ce pot fi trimise şi către un televizor datorită ieşirii TV-out a telefonului. Pe lângă alte funcţii de bază, U900 va fi înzestrat cu tehnologie Bluetooth şi servicii GPS.

Samsung U900 Samsung U900

Tastatura Samsung-ului U900 pare inspirată din cea a telefoanelor Motorola, la fel şi forma sa, puţin cam neîngrijită şi masivă, dacă e să facem comparaţie cu produsele Samsung din seria slider, ce impresionează prin aliura lor zveltă.

Telefonul din imagine este branduit Verizon. Nu putem şti dacă el va ajunge vreodată şi în România, dar chiar de nu va veni, nu cred că cineva va plânge după Samsung U900

Samsung U900

Urmărește Go4IT.ro pe Google News