Samsung va publica data de lansare Galaxy S8 împreună un clip de prezentare oficial

15.02.2017
Samsung va publica data de lansare Galaxy S8 împreună un clip de prezentare oficial

Chiar dacă zvonurile cum că Samsung va dezvălui seria de telefoane Galaxy S8 în cadrul expoziţiei MWC 2017 nu se adeveresc, compania ar putea folosi această ocazie pentru a publica primul clip de prezentare şi comunica data oficială de lansare.

Din informaţiile cunoscute până acum, aflăm că Samsung Galaxy S8 şi varianta Galaxy S8 Plus ar putea fi primele modele smartphone echipate cu chipsetul Snapdragon 835. Ambele dispozitive primesc ecrane Super AMOLED curbate pe ambele laturi, Samsung abandonând formatul tradiţional cu ecran plat. Galaxy S8 renunţă la tasta Home şi adoptă un design cu ramă îngustă, mărind astfel spaţiul disponibil pentru ecran fără a creşte dimensiunile exterioare ale carcasei.

Potrivit unor zvonuri încă neconfirmate, Samsung va prezenta oficial noua serie Galaxy S8 în cadrul unui eveniment de presă separat, găzduit la New York în data de 29 martie. Informaţiile publicate în publicaţia sud-coreeană Hankyung pun însă pe hartă şi expoziţia Mobile World Congress, în a cărei deschidere Samsung ar putea susţine propria conferinţă de presă şi distribui primele invitaţii pentru lansarea Galaxy S8.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult