Samsung va pune în vânzare telefoane Galaxy Note7 recondiţionate

Samsung va pune în vânzare telefoane Galaxy Note7 recondiţionate

Cu milioane de telefoane Galaxy Note7 rămase în depozite, nu este de mirare că Samsung ar prefera mai degrabă repunerea în vânzare la un preţ redus, decât să suporte integral costul reciclării acestora, recuperând măcar o parte din investiţia iniţială.

Informaţia circulată iniţial cu titlu de zvon este confirmată de o sursă independentă – WiFi alliance, care tocmai a publicat certificarea pentru punerea în vânzare a unui nou dispozitiv Samsung, purtând numele de cod SM-N935S.

Echipate cu un acumulator de capacitate mai mică decât modelul lansat toamna trecută, telefoanele Galaxy Note 7 recondiţionate vor putea fi identificate pe baza unei etichete aplicate pe carcasă, dar şi alte elemente distinctive pe ambalaj şi interfaţa aplicată sistemului Android 7.0 Nougat.

Din păcate, puţinele informaţii disponibile nu indică unde şi când ar putea fi repuse în vânzare aceste dispozitive. Fiind vorba de stocuri limitate, este însă puţin probabil să întâlnim exemplare Galaxy Note7 recondiţionate în oferta magazinelor europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult