Schimbare de planuri pentru lansarea lui LG G3. Cât mai întârzie noul top de gamă LG

Schimbare de planuri pentru lansarea lui LG G3. Cât mai întârzie noul top de gamă LG

Promis iniţial pentru luna februarie, telefonul LG G3 trebuia să ajungă în magazine înaintea rivalilor Galaxy S5 şi HTC One M8, pe care să le eclipseze cu un pachet de dotări superior.

Fie că LG nu şi-a făcut bine temele, sau zvonurile au fost eronate, data lansării oficiale a fost amânată câteva luni.

LG G3, primul smartphone LG cu ecran Quad HD

Potrivit ultimelor dezvăluiri făcute de surse apropiate companiei, LG va anunţa oficial modelul G3 în luna iunie, urmând ca disponibilitatea în magazine să fie asigurată la începutul lunii iulie.

Lansat la mai puţin de un an după predecesorul LG G2, noul G3 va concura împotriva lui Galaxy S5 şi HTC One M8, în timp ce fanii telefoanelor cu ecran supradimensionat rămân cu modelul phablet LG G Pro 2 deja anunţat.

Cât despre atuurile lui LG G3, cap de afiş pare să fie ecranul cu rezoluţie 2560×1440 pixeli, folosit în premiera pe un telefon LG. Dacă informaţia se confirmă, atunci LG G3 va fi doar al treilea membru în clubul select de telefoane cu ecran Quad HD, alături de Vivo Xplay 3S şi the Oppo Find 7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult