Sonim XP7 – smartphone cu Android şi conectivitate LTE pentru amatorii de drumeţii

Sonim XP7 - smartphone cu Android şi conectivitate LTE pentru amatorii de drumeţii

Producător cunoscut pentru oferta smartphone adresată pasionaţilor de sporturi în aer liber, Sonim prezintă XP7, un telefon ultra-rezistent cu sistem Android 4.4 şi conectivitate LTE.

Sonim XP7 este oferit într-o carcasă ce întruneşte şi chiar depăşeşte cerinţele standardului IP68, privind rezistenţa la şocuri mecanice şi lovituri. Telefonul este practic imun la praf, nisip, noroi şi mizerie de orice fel. Carcasa perfect etanşă confecţionată din plastic dur permite utilizarea funcţiei de filmare şi captură imagine inclusiv sub apă, telefonul fiind protejat până la adâncimea de 2 metri timp de cel puţin 30 minute.

Sonim XP7

Fără pretenţia unei configuraţii de top, XP7 oferă ecran WVGA cu diagonală 4˝ şi chipset Snapdragon 400 cu procesor quad-core la 1.2GHz, ajutat cu 1GB memorie RAM. Telefonul dispune de 16GB memorie internă şi două camere foto, cu rezoluţie 8MP şi 1MP.

Proiectat pentru folosire îndelungată departe de confortul civilizaţiei, Sonim XP7 promite până la 40 ore de convorbiri sau 1000 ore funcţionare în regim stand-by. Aceste rezultate sunt posibile cu ajutorul unui acumulator de 4800 mAh, înghesuit într-o carcasă de 2.08 cm grosime şi greutate de 290 grame.

Oferit cu garanţie 3 ani ce acoperă inclusiv daunele produse accidental, Sonim XP7 este proiectat pentru un nivel ridicat de toleranţă la extreme de temperatură, funcţionând la fel de bine pe vârful muntelui sau sub soare torid. Dezvoltat şi oferit prin intermediul unei campanii Indiegogo, telefonul cu preţ de 578 dolari va fi livrat începând cu luna martie 2015 la pachet cu o cască Bluetooth rezistentă la apă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult