Sony Xperia U, prezentat oficial la MWC 2012 (UPDATE)

27.02.2012
Sony Xperia U, prezentat oficial la MWC 2012 (UPDATE)

UPDATE: Video preview cu Sony Xpeia U, la MWC 2012.

Sony Xperia U este o versiune mai mică a modelului Xperia S, echipată cu procesor dual-core la 1 GHz şi ecran Reality Display de 3.5 inch cu rezoluţie 960 x 540 pixeli.

Sony Xperia U

Potrivit Sony, noul model este livrat cu sistemul Android Gingerbread (upgradabil la versiunea Ice Cream Sandwich) şi poate oferi până la şase ore timp de convorbire.

Sony Xperia U - ecranul de 3.5 inch

Configuraţia include o cameră foto de 5 MP cu funcţie fast capture şi filmare HD, respectiv suport pentru obţinerea de poze 2 D şi 3D în format panoramic. Sistemul audio integrează tehnologie 3D surround şi xLoud pentru audiţia în cele mai bune condiţii a melodiilor preferate, iar dacă avem în preajmă un set de boxe prevăzute cu conexiune wireless le putem conecta în doar câteva secunde activând suportul DLNA.

Banda transparentă prevăzută pe carcasa lui Xperia U redă culorile fotografiilor privite din galeria personală sau a elementelor de culoare din albumul muzical aflat în redare. Xperia U poate fi personalizat astfel încât să reflecte dispoziţia utilizatorilor.

Sony Xpreria S, Xperia P şi Xperia U

Sony Xperia U este aşteptat pe rafturile magazinelor în această primăvară, însă preţul de achiziţie oficial nu este deocamdată cunoscut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News