Sony anunţă Xperia L1, un nou smartphone adresat celor cu un buget modest

20.03.2017
Sony anunţă Xperia L1, un nou smartphone adresat celor cu un buget modest

Afişând acelaşi design minimalist cu care ne-am obişnuit, Sony Xperia L1 este un smarphone mai puţin costisitor, echipat cu ecran de 5.5” suportând rezoluţie HD.

Punând accentul pe longevitatea bateriei, Xperia L1 vine echipat cu un acumulator de 2620 mAh şi funcţie STAMINA pentru reducerea consumului de energie. La interior, găsim chipsetul MediaTek MT6737T, alcătuit dintr-un procesor quad-core bazat pe nuclee Cortex-A53 şi nucleu grafic Mali-T720 MP2, ajutat cu 2 GB memorie RAM.

Amatorii de poze au la dispoziţie o cameră foto de 13 MP, prevăzută cu lentile f/2.2 pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă. Deasupra ecranului găsim o cameră frontală prevăzută cu lentile wide.

Lista dotărilor este completată cu suport dual SIM, conectivitate 4G LTE, Wi-Fi N, Bluetooth 4.2 cu tehnologie APTX, modul NFC, receptor A-GPS compatibil GLONASS şi conector USB-C.

Sony livrează noul Xperia L1 cu versiunea Android 7.0, în variante de culoare roz, alb şi negru.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult