Ramâi pe drumul cel bun cu Sony Ericsson K530

Ramâi pe drumul cel bun cu Sony Ericsson K530

Sony Ericsson a lansat în România terminalul 3G K530, primul telefon mobil compatibil cu GPS Enabler HGE-100, lansat tot azi. Conectează-l şi transformă-ţi telefonul într-un sistem de navigare sau chiar partener de fitness.

Sony Ericsson K530 Prin intermediul căştilor vei fi ghidat catre locaţia dorită, iar dacă te antrenezi pentru olimpiadă sau pur şi simplu faci mişcare, HGE-100 îţi calculează viteza, distanţa şi nivelul de ardere al caloriilor aşa încât la sfârşitul programului vei avea o analiză completă a performanţelor, afişată pe ecranul TFT de 2”. În tot acest timp ascultă-ţi muzica sau postul de radio preferat. Poţi identifica acele melodii pe care nu le ştii cu ajutorul TrackID, serviciul de recunoaştere a muzicii care s-a dovedit foarte popular în rândul utilizatorilor gamei de telefoane Walkman.

Sony Ericsson K530 vine presetat cu o versiune a Weather Access, o aplicaţie de previziune a condiţiilor meteo care îţi oferă o prognoză gratuită a următoarelor trei zile, cu timp de acces nelimitat.

Viaţa nu este o cursă continuă. Opreşte-te să iei cu tine nişte amintiri. Fotografiază şi trimite direct pe pagina (blog-ul) personală sau expediază prin MMS prietenilor tăi. K530i nu te lasă aşa uşor, are o autonomie de 12 ore pentru convorbiri şi rezistă până la 300 de ore în stand-by. Uite şi lista cu specificaţiile complete.

Sony Ericsson K530

GPS Enabler HGE-100

Urmărește Go4IT.ro pe Google News