Sony Ericsson P912: aşa arată viitorul

20.11.2008
Sony Ericsson P912: aşa arată viitorul

Sony Ericsson P912 este doar un concept. Din păcate. Dar nu e cazul să te întristezi. Sunt în stare să pariez, că cineva, cândva, va realiza un telefon care să semene cu P912. Poate nu va fi Sony Ericsson. Poate va fi Nokia, Samsung, LG sau HTC. Nu contează cine îl va produce, sunt doar sigur că va deveni realitate.

Touchscreen-ul este viitorul (şi deja prezentul) gadget-urilor. Cine mai crede că este doar o fiţă ar trebui să-şi cumpere un telefon cu ecran monocolor. Butoanele vor dispărea uşor, uşor iar touchscreen-ul va fi principalul mijloc de utilizare al unui dispozitiv mobil, nu neapărat telefon.

Conceptul Sony Ericsson P912 se remarcă tocmai prin touchscreen-ul mare, care acoperă aproape toată suprafaţa telefonului. Sub ecran, singurele butoane sunt dedicate gestionării apelurilor. Dar şi acestea par să fie touch-sensitive.

Mai multe nu se ştiu despre acest concept. Nici ce sistem de operare, nici ce dotări tehnice are. E clar însă că merită un sistem de operare cu o interfaţă modernă, în niciun caz Windows Mobile, versiunea actuală.

Sony Ericsson P912

Urmărește Go4IT.ro pe Google News