Sony Ericsson Z660i – un clamshell metalic sau doar o iluzie?

Sony Ericsson Z660i – un clamshell metalic sau doar o iluzie?

O imagine ce aduce a fotografie oficială de presă şi care înfăţişează un nou clamshell Sony Ericsson (Z660i), a fost făcută publică pe un site asiatic. De asemenea, pe forum-ul Esato, dedicat utilizatorilor de terminale Sony Ericsson, se găsesc poze cu Z660i.

Dacă ţinem cont că respectivele comunităţi nu a au nicio legătură între ele, iar fotografiile în ipostaze diferite prezintă acelaşi telefon, putem considera zvonul drept unul real. Printre puţinele caracteristici tehnice regăsim conectivitatea 3G, camera de 2 MP şi grosimea telefonului, de 14 mm.

Se pare că SE au optat pentru o carcasă metalică în cazul lui Z660, fapt ce compensează într-o oarecare măsură lipsa tehnologiilor de ultimă oară. Persoanele care sunt sătule de telefoane cu aspect ieftin (datorită plasticului ce le împodobeşte) vor primi cu interes vestea că Sony Ericsson Z660i va apărea (poate) pe piaţă anul viitor.

Sony Ericsson Z660

Update: Zvonurile despre existenţa clamshell-ul Sony Ericsson Z660 sunt aproape de a fi confirmate. Clipul de mai jos ne dezvăluie câteva dintre facilităţile telefonului, printre care conectivitatea 3G şi modulul GPS. Ne aşteptăm ca luna următoare să fie anunţat oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News