Sony îşi actualizează Book Reader-ul

02.10.2007
Sony îşi actualizează Book Reader-ul

Sony a lansat o nouă versiune a Book Reader-ului său Digital. În plus faţă de versiune anterioară, PRS-500, PRS-505 aduce un desing nou, în două culori, argintiu şi albastru închis. Layout-ul butoanelor a fost şi el schimbat oferind acum, conform producătorului, o experienţă mult mai intuitivă.

Deşi nu s-au făcut publice specificaţiile, se ştie că ecranul beneficiază de contrast şi rată de refresh mai mari. Memoria internă a fost dublată, putând fi acum stocate 160 de cărţi în format electronic, în loc de 80 ca în cazul versiunii precedente. Sunt prezente în continuare o parte a caracteristicilor vechi precum citirea formatelor PDF, RTF, TXT şi JPG, slot SD şi MMS sau durata de viaţă a bateriei măsurată în citirea a 7.500 de pagini.

Dispozitivul se poate conecta la magazinul online de cărţi în format electronic, Sony Connect, de unde pot fi cumpărate peste 20.000 de titluri. Sony Digital Book Reader PRS-505 va fi disponibil începând cu sfârşitul acestei luni, la preţul de 300 $, cu 50 $ mai ieftin decât PRS-500.

Sony îşi actualizează Book Reader-ul

Sony îşi actualizează Book Reader-ul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News