Sony Xperia Z1 f, varianta compactă a vârfului de gamă Xperia Z1 a fost confirmată

Sony Xperia Z1 f, varianta compactă a vârfului de gamă Xperia Z1 a fost confirmată

Xperia Z1 f este varianta ultra-performantă a modelul Sony Xperia Z1, ce păstrează majoritatea specificaţiilor întâlnite la vârful de gamă Xperia Z, dar acomodate în corpul unui telefon cu ecran de 4.3 inch.

Sony Xperia Z1F

Cei aflaţi în căutarea unui smartphone compact, realizat după tiparul telefoanelor de acum câţiva ani dar capabil să ofere performanţele unui top de gamă modern, vor considera Xperia Z1F o adevărată bijuterie, iar aşteptările cu siguranţă nu le vor fi înşelate.  Telefonul cu ecran de 4.3 inch şi rezoluţie 720p păstrează intacte specificaţiile frăţiorului Xperia Z, punând la dispoziţie acelaşi chipset Snapdragon 800 cu CPU quad-core la 2.2GHz, ajutat cu 2GB memorie RAM. Pe spate găsim o cameră foto de 20.1MP cu optică Sony G Lens, iar sub capac este adăpostit un acumulator cu sistem de încărcare wireless. Lista este completată cu modul NFC, respectiv 16GB memorie internă şi slot microSD.

Sony Xperia Z1F

Pentru început Sony va aduce noul Xperia Z1F în oferta magazinelor din Japonia, de unde va putea fi comandat începând cu luna decembrie, urmând ca şi alte pieţe de desfacere să fie acoperite mai târziu. Sony Xperia Z1F este livrat cu versiunea Andorid 4.2 şi va fi disponibil în patru variante de culoare: alb, negru, roz şi galben-verzui. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult