Sony Xperia Z3 Compact, pregătit în mai multe versiuni de culoare

02.09.2014
Sony Xperia Z3 Compact, pregătit în mai multe versiuni de culoare

Cu 2 zile rămase până la evenimentul de prezentare oficial, organizat de Sony în cadrul expoziţiei IFA 2014, Xperia Z3 şi varianta sa accesibilă Xperia Z3 Compact sunt subiect fierbinte la bursa zvonurilor, care tocmai a scos la iveală noi imagini cu cel din urmă, arătând un design exterior împrospătat şi plin de culoare.

Sony Xperia Z3 Compact

Tocmai din Australia, urmaşul direct al telefonului Xperia Z1 se prezintă în variante portocaliu, verde, respectiv negru şi alb, toate având finisaj lucios.

Realizat după aceeaşi reţetă ca şi frăţiorul Xperia Z1 Compact, noul Z3 Compact ne răsfaţă cu o configuraţie aproape la nivelul unui top de gamă: chipset Snapdragon 801 cu CPU quad-core la 2.5GHz, 2GB memorie RAM, cameră foto de 20MP şi un ecran de 4.6 cu rezoluţie 720p, susţinut cu un acumulator de 2600mAh. Similar top-ului de gamă, Xperia Z3 Compact foloseşte slot nano-SIM, accesibil printr-un compartiment prevăzut pe lateralul carcasei nedemontabilă.

Sony Xperia Z3 Compact

Presupunând că exemplarul din imagini nu face parte dintr-o ediţie adresată exclusiv pieţelor asiatice, telefonul Sony Xperia Z3 Compact va putea fi admirat în multiple versiuni de culoare peste doar câteva zile, expus la standul Sony din cadrul IFA 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult