Sony Xperia Z3 Compact, pregătit în mai multe versiuni de culoare

Cu 2 zile rămase până la evenimentul de prezentare oficial, organizat de Sony în cadrul expoziţiei IFA 2014, Xperia Z3 şi varianta sa accesibilă Xperia Z3 Compact sunt subiect fierbinte la bursa zvonurilor, care tocmai a scos la iveală noi imagini cu cel din urmă, arătând un design exterior împrospătat şi plin de culoare.

Sony Xperia Z3 Compact

Tocmai din Australia, urmaşul direct al telefonului Xperia Z1 se prezintă în variante portocaliu, verde, respectiv negru şi alb, toate având finisaj lucios.

Realizat după aceeaşi reţetă ca şi frăţiorul Xperia Z1 Compact, noul Z3 Compact ne răsfaţă cu o configuraţie aproape la nivelul unui top de gamă: chipset Snapdragon 801 cu CPU quad-core la 2.5GHz, 2GB memorie RAM, cameră foto de 20MP şi un ecran de 4.6 cu rezoluţie 720p, susţinut cu un acumulator de 2600mAh. Similar top-ului de gamă, Xperia Z3 Compact foloseşte slot nano-SIM, accesibil printr-un compartiment prevăzut pe lateralul carcasei nedemontabilă.

Sony Xperia Z3 Compact

Presupunând că exemplarul din imagini nu face parte dintr-o ediţie adresată exclusiv pieţelor asiatice, telefonul Sony Xperia Z3 Compact va putea fi admirat în multiple versiuni de culoare peste doar câteva zile, expus la standul Sony din cadrul IFA 2014.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat