Specificaţiile Moto G5 Plus, confirmate înaintea lansării oficiale

19.01.2017
Specificaţiile Moto G5 Plus, confirmate înaintea lansării oficiale

Fotografiat înainte de lansare şi chiar pus la vânzare pe un site de anunţuri, Motorola Moto G5 Plus păstrează foarte puţine secrete pentru evenimentul oficial de lansare aşteptat spre finalul acestei luni.

Cu nume de cod XT1685, Motorola Moto G5 Plus este un smartphone cu dotări mid-range, motorizat de chipsetul Snapdragon 625 şi ajutat cu 4 GB memorie RAM. Dispozitivul oferă ecran de 5.5” şi două camere foto, cu rezoluţie 12 MP şi 5 MP.

Sistemul de operare Android 7.0 (Nougat) este găzduit în memoria internă de 32 GB, lăsând aproximativ 21GB liberi pentru colecţia de poze şi clipuri video.

Ajutat de chipsetul mai puţin însetat de energie şi ecranul cu rezoluţie 1080p, G5 Plus se poate descurca şi cu un acumulator de 3100mAh strecurat într-o carcasă subţire, oferind până la două zile de autonomie.

Alternativă mai bine dotată pentru ediţia standard Moto G5 cu preţ de 250 dolari (3GB RAM şi altă cameră foto), Motorola Moto G5 Plus ar putea fi anunţat cu preţul de aproximativ 300 dolari în cadrul expoziţiei MWC 2017.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult