Specificaţiile Sony Xperia SL, confirmate

03.08.2012
Specificaţiile Sony Xperia SL, confirmate

Cu mai puţin de patru săptămâni înaintea lansării de la IFA Berlin, terminalul Sony Xperia SL a ajuns în mâinile unui utilizator anonim şi şi-a dezvăluit specificaţiile complete.

O versiune actualizată a modelului Xperia S, noul Xperia SL aduce doar un spor de viteză, platforma hardware Qualcomm MSM8260 urmând să ruleze la 1,7GHz în loc de 1,5GHz. Dincolo de această schimbare, noul terminal are aceleaşi specificaţii, oferind o cameră foto cu un senzor cu o rezoluţie de 12MP, ecran de 4,3″ cu rezoluţie 720 x 1280 pixeli, 1GB memorie RAM şi 32GB de stocare internă neextensibilă.

O altă noutate este disponibilitatea într-o paletă coloristică mai largă, pe lângă modele albe şi negre, Xperia SL urmând sa fie disponibil şi în versiuni albastre, roz şi gri. Evident, noul terminal va veni de la bun început cu Android 4.0.4, spre deosebire de modelul Xperia S, care a fost lansat cu Android 2.3.

Odată cu Xperia XL, Sony va mai prezenta la IFA Berlin şi modele Xperia J, un terminal mid-range, şi Hayabusa, un continuator al liniei Arc.

Nimic nu pare schimbat la Sony Xperia SL

Urmărește Go4IT.ro pe Google News