T-Mobile face unboxing la Galaxy S7 sub apă [VIDEO]

Operatorul american de telefonie mobilă T-Mobile a făcut un unboxing mai puţin obişnuit pentru noul vârf de gamă Samsung Galaxy S7. Compania a publicat pe YouTube un clip video în care noul telefon este scos din cutie sub apă.

PR stunt-ul celor de la T-Mobile scoate în evidenţă una dintre principalele caracteristici ale Galaxy S7: rezistenţa la apă.

Terminalul poate rezista, potrivit producătorului, până la o adâncime maximă de 1,5 metri, timp de 30 de minute. Din clipul realizat de T-Mobile se pare că aceste informaţii sunt adevărate.

Operatorul american este cunoscut pentru abordările sale ieşite din tipar şi atacurile directe la adresa competitorilor, care sunt încurajate de directorul executiv John Legere. Sub „bagheta” lui, compania a reuşit să îşi revină dintr-un declin accelerat şi să ajungă operatorul numărul trei de pe piaţa din SUA.

Noul smartphone vârf de gamă al Samsung este disponibil în două versiuni, Galaxy S7 (ecran de 5,1 inci) şi Galaxy S7 Edge (ecran de 5,5 inci). Pe lângă rezistenţa la apă, terminalul dispune de o a doua caracteristică importantă care lipseşte de pe seria Galaxy S6: cardul de memorie. 

Dispozitivele vor debuta pe piaţă pe 11 martie, iar precomenzile vor începe pe 23 februarie.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat