Telefonul curbat de la LG va fi prezentat în noiembrie

14.10.2013
Telefonul curbat de la LG va fi prezentat în noiembrie

Acum o săptămână, LG a anunţat că a început producţia de masă pentru ecranele sale flexibile şi bateriile curbate, deschizând astfel calea către primul lor model de telefon cu o formă rotunjită. Samsung a anunţat deja primul lor astfel de model, însă produsul LG nu este nici el departe.

Primele zvonuri despre viitorul telefon LG, care va purta numele G Flex, au apărut la începutul acestei luni. Anunţul oficial al intrării în producţie a ecranelor şi bateriile este însoţit însă acum de o confirmare neoficială a acestui model, care va fi anunţat undeva în cursul lunii noiembrie.

Spre deosebire de Galaxy Round, care oferă un ecran curbat în jurul axei verticale, LG G Flex va oferi un ecran curbat în plan orizontal, asemănător celor oferite de Nexus S şi Galaxy Nexus. Spre deosebire de aceste modele mai vechi, la care doar stratul protector din sticlă era rotunjit, G Flex va folosi un panou flexibil şi va avea o curbură mult mai pronunţată.

În afara unor imagini 3D, nu există în acest moment alte detalii despre viitorul telefon LG. Dacă zvonurile despre perioada lansării se vor dovedi reale, nu ar trebui să aşteptăm însă prea mult pentru a aflat ce oferă G Flex.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News