TP-Link lansează în România Neffos X1 Lite, un nou smartphone cu preţ accesibil

12.09.2017
TP-Link lansează în România Neffos X1 Lite, un nou smartphone cu preţ accesibil

TP-Link Neffos X1 Lite este un smartphone cu procesor octa-core şi 2GB RAM, disponibil în oferta magazinelor de specialitate din ţara noastră la un preţ foarte competitiv.

Neffos X1 Lite pune la dispoziţie un ecran HD de 5.0”, folosind tehnologie IPS in-cell şi protejat sub un scut din sticlă minerală cu margini curbate. Modelul este dotat cu o cameră foto principală de 13MP, cu tehnologie PDAF (Phase Detection Auto Focus) şi lentile cu deschidere f/2.0, respectiv funcţie de fotografiere pe timp de noapte. Camera secundară de 5MP foloseşte lentile cu unghi larg de 84 de grade, mărind câmpul de vizibilitate în pozele obţinute de aproape.

Cu specificaţii de top şi design premium, modelul Neffos X1 Lite completează gama noastră de dispozitive mobile, la un preţ accesibil. Spatele curbat asigură utilizarea simplă a telefonului chiar şi în mişcare, cu o singură mână, iar ecranul este receptiv la 10 atingeri simultan. Noutatea acestui model este senzorul de amprentă, care reduce timpul de deblocare şi permite realizarea rapidă a fotografiilor, cu o singură atingere, funcţionalitate specifică unui segment de preţ superior de obicei”, spune Simona Nijnic, Category Manager Smartphones, IoT & Accessories la TP-Link România.

Dispozitivul foloseşte un chipset MediaTek octa-core, ajutat cu 2GB de memorie RAM. Memoria internă de 16GB poate fi extinsă ataşând un card microSD (până la 128GB).

Neffos X1 Lite suportă Wi-Fi dual band şi oferă conectivitate LTE. Carcasa cu greutate de 138 grame şi o grosime de 8.5 mm include un acumulator de 2550 mAh.

Neffos X1 Lite are un design cu spate dublu curbat şi este disponibil în două variante de culoare, Cloudy Grey şi Sunrise Gold, la preţul de 649 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult