Ultimele telefoane Walkman şi Cyber-shot atacă rafturile magazinelor

11.10.2007
Ultimele telefoane Walkman şi Cyber-shot atacă rafturile magazinelor

De astăzi, Sony Ericsson scoate la vânzare (în Europa) telefoanele W910 Walkman şi Cyber-shot K850. Concepute să ne ofere cele mai autentice experienţe mobile în ceea ce priveşte muzica şi fotografia, ambele se mândresc cu viteze Turbo-3G (HSDPA) pentru descărcare rapidă de conţinut multimedia şi vin echipate cu funcţii unice.

Telefonul W910 Walkman este maestrul divertismentului, fie că vrei muzică, jocuri 3D, filmuleţe sau acces la Internet de mare viteză. De asemenea, îţi permite să-ţi alegi muzica exact cum îţi doreşti. Selectează funcţia Shake Control şi doar mişcă telefonul pentru a manevra jocurile sau pentru a sări la următoarea melodie. Funcţia SensMe alege muzica în ton cu starea ta de spirit. W910 poate stoca până la 900 de melodii pe cardul Memory Stick Micro de 1GB, inclus în pachet.

SE K850 Cyber-shot este dotat cu o cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus, bliț Xenon şi Video Light care împreună ajută la producerea unei imagini digitale adevărate. K850 face totul astfel ca tu să realizezi cele mai frumoase poze. Funcţia Photo Fix reglează automat balansul de lumină pentru a obţine cea mai bună fotografie, iar funcţia BestPic (ideală pentru capturi în mişcare) surprinde nouă imagini dintr-o apăsare. De acolo o alegi pe cea mai bună.

Sony Ericsson W910 Walkman (699 $) va fi disponibil în culorile Hearty Red sau Noble Black, iar K850 Cyber-shot (899 $) va fi comercializat în culorile Velvet Blue şi Luminous Green.

Update: În România, telefoanele W910 şi K850 vor fi pe rafturi din luna noiembrie a acestui an.

Sony Ericsson W910 si K850

Urmărește Go4IT.ro pe Google News