Un unboxing mai special: valiza cu ASUS ROG Phone II + toate accesoriile [VIDEO]

17.09.2019
Un unboxing mai special: valiza cu ASUS ROG Phone II + toate accesoriile [VIDEO]

ASUS ROG Phone II a ajuns în redacţia Go4it în varianta Elite, cu tot cu întreaga selcţie de accesorii oficiale. Întrucât telefonul cu toate accesoriile este livrat într-o valiză, ne-am gândit că este un moment bun să prezentăm tot conţinutul acestei valize, chiar dacă am mai văzut telefonul şi la lansarea lui oficială de la IFA din urmă cu două săptămâni.

În valiza ROG Phone II ASUS a inclus cam toate accesoriile care pot transforma acest dispozitiv dintr-un smartphone obişnuit într-un computer desktop, o consolă portabilă, o consolă pentru conectat la televizor şi un dispozitiv dual-screen.

Iată lista cu toate accesoriile pentru ROG Phone II:

AeroActive Cooler II: ROG Phone II este livrat cu un cooler în cutie, în toate variantele disponibile. Acesta permite răcirea dispozitivului în utilizare, pentru a asigura performanţă ridicată pentru perioade mai lungi de timp.

Aero Case: Carcasa AeroCase este inclusă de asemenea în pachetul standard, fiind compatibilă cu cooler-ul AeroActive II. Aceasta oferă protecţie minimă pentru accidente minore, însă multe dintre elementele de sticlă de pe spate sunt expuse.

Mobile Desktop Dock: Acest dock exista şi pentru modelul ROG Phone de anul trecut, oferind posibilitatea de a transforma telefonul într-un computer desktop. Pe partea din spate există conectori pentru căşti şi microfon, un HDMI, un DisplayPort, port Ethernet, patru USB-uri 3.1 şi un port USB-C pentru alimentare.

WiGig Display Dock Plus Combo: acest accesoriu permite afişarea conţinutului de pe ecranul telefonului pe un televizor sau monitor printr-o conexiune wireless 802.11ax. Aceasta foloseşte o bandă la frecvenţă foarte mare, deci conexiunea trebuie să fie în rază directă, fără obstacole pentru a asigura o experienţă de utilizare fără latenţă. „Combo-ul” din nume este datorat unui port USB to RJ45, pentru a conecta dock-ul WiGig la o reţea pe fir.

ROG Kunai Gamepad: ASUS s-a inspirat de la Nintendo şi a realizat un gamepad modular pentru ROG Phone II. Acesta poate fi asamblat într-o unitate de sine stătătoare, dar şi pe o husă cu conectori fizici, care face telefonul să semene foarte mult cu un Nintendo Switch. Husa pare cam fragilă, însă.

Twin Dock II: Noul Twin Dock renunţă la câteva elemente ale originalului, dezvoltat pentru ROG Phone I, însă asigură portabilitate ridicată. Acesta este mai subţire şi permite afişarea a două aplicaţii simultan, sau a anumitor elemente din joc pe ecranul secundar.

ROG Phone II Lighting Armor Case: Cea de-a doua husă oficială pentru ROG Phone 2 asigură o protecţie mai serioasă, fiind realizată din plastic dur, însă şi posibilitatea de a afişa culorile RGB ale telefonului pe textul „Republic of Gamers” de pe spate.

ROG Backpack: pentru acest accesoriu nu am găsit un nume oficial, însă îi vom spune „ghiozdanul ROG”. În acesta poate fi cărat telefonul alături de câteva dintre accesorii. Având în vedere dimensiunile reduse ale pachetului, nu au loc chiar toate.

Mai multe detalii despre ROG Phone II puteţi afla în clipul de mai sus în care am scos din cutie şi prezentat telefonul şi fiecare dintre accesoriile lui. Urmează un review al acestui model foarte curând.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult