Vă place iPhone 5C în carcasă roşie? Dar preţul anunţat de ultimele zvonuri?

Vă place iPhone 5C în carcasă roşie? Dar preţul anunţat de ultimele zvonuri?

Iniţial negată de oficialii companiei, existenţa unui model iPhone pentru cei cu bugete reduse a fost confirmată cu imagini şi chiar o prezentare video, având ca subiect capacul din plastic ce va îmbrăca spatele noului smartphone.

Între timp, am aflat că misteriosul iPhone din plastic ar putea fi lansat purtând numele oficial iPhone 5C, dar fără a cunoaşte semnificaţia literei ataşate. Misterul a fost elucidat doar după ce capacul din plastic alb a fost alăturat unei variante de culoare roşie, confirmând zvonurile ce anunţau intenţiile Apple pentru lansarea unui iPhone multicolor.

iPhone 5C în carcasă roşie

iPhone 5C (Colour) pare să fie gândit pentru a răspunde aşteptărilor unui public tânăr, cu mai puţini bani de cheltuit şi interesat de achiziţionarea unui smartphone care să reflecte personalitatea fiecăruia. Însă potrivit noilor zvonuri, doar paleta de culori va fi pe gustul tinerilor, preţul de vânzare rămânând ferm ancorat în segmentul telefoanelor premium.

Astfel, dacă informaţiile se confirmă vom putea achiziţiona noul iPhone 5C în variantă de culoare roşie, galben, albastru, verde sau alb, contra unui preţ apropiat sumei de 490 dolari. Cu puţin noroc, speculaţiile vor lua sfârşit la începutul lunii septembrie, dacă Apple va anunţa oficial noul model iPhone.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult