Vertu Ascent Ferrari 60 Limited Edition

26.09.2007
Vertu Ascent Ferrari 60 Limited Edition

Vertu a lansat telefonul mobil Ascent Ferrari 60 Limited Edition, cu ocazia aniversării a 60 de ani de existenţă Ferrari. Telefonul de lux este succesorul lui Vertu Ferrari 1947, dar spre deosebire de acesta (produs în 1947 de exemplare), noul fashion va fi disponibil în doar 60 de exemplare.

Vertu Ferrari ediţie limitată a fost inspirat de superbul Ferrari 612 Scaglietti, fapt dovedit nu doar de personalizarea cu imagini şi tonuri specifice, ci şi de pielea ce acoperă o parte din carcasă, piele prezentă şi în interiorul automobilului. Carcasa distinctivă, deosebit de rezistentă, este realizată din titaniu.

Veru Ascent Ferrari 60 Limited Edition

Telefonul vine însoţit de un headset Bluetooth Aerius şi servicul special de mentenanţă, asigurat de producător la fiecare şase luni (verificare, înlocuirea pieii dacă este cazul etc.). Preţul, unul cu cel puţin patru zerouri, foarte greu accesibil pentru majoritatea oamenilor. În schimb, dacă te înscrii la concursul organizat de go4it.ro, poţi câştiga un telefon Motorola Ferrari, sofisticat şi tot în ediţie limitată. Exclusivitatea îţi aparţine!

Ferrari 612 Scaglietti

Ferrari 612 Scaglietti interior

Urmărește Go4IT.ro pe Google News