Vivo X6 Plus – smartphone-ul ˝mai rapid decât iPhone 6s Plus„ este gata de lansare

23.11.2015
Vivo X6 Plus - smartphone-ul ˝mai rapid decât iPhone 6s Plus„ este gata de lansare

Pregătit în două variante – Vivo X6Plus L şi X6Plus D, noul smartphone cu Android vine cu specificaţii de invidiat şi preţ competitiv, promiţând să ofere o alternativă credibilă pentru gama de telefoane iPhone 6s.

Noul X6 se prezintă cu un ecran IPS  de 6˝ protejat sub un scut Gorilla Glass 4, oferind rezoluţie QHD (2560×1440 pixeli) şi interfaţă tactilă cu tehnologie Force Touch. Designul cu forme rotunjite este pus în valoare cu o carcasă unibody confecţionată din aluminiu. Aceasta adăposteşte un acumulator Li-Polymer de 4000 mAh şi o configuraţie motorizată de chipsetul MediaTek Helio X20, oferind CPU deca-core la 2.5GHz şi un nucleu grafic ARM Mali asistat cu 1GB memorie video dedicată. Telefonul dispune şi de 4GB memorie RAM, pusă la dispoziţia sistemului Android 5.1 şi aplicaţiile instalate.

Vivo X6 Plus - smartphone-ul ˝mai rapid decât iPhone 6s Plus„ este gata de lansare

Telefoanele Vivo X6 includ cameră foto de 21MP cu senzor Sony şi buton dedicat pentru poze, difuzoare Hi-Fi performante şi acces la internet 4G.

Alături de varianta cu ecran de 6˝, a cărei preţ este speculat în jurul sumei de 450 dolari, va exista şi un model Vivo X6 cu ecran de 5.2˝, având specificaţii mai puţin ambiţioase şi un preţ apropiat sumei de 300 dolari.

Aflate în curs de certificare pentru comercializare în piaţa chineză, noile telefoane Vivo X6Plus L şi X6Plus D ar urma să fie lansate în data de 30 noiembrie. Neoficial, acestea vor putea fi obţinute şi de cumpărători din afara pieţelor asiatice comandând din magazinele de profil care oferă servicii de livrare internaţională, suportând însă taxele vamale specifice importurilor provenite din ţări extracomunitare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult