vkworld Stone V3: primul telefon triple-SIM

13.04.2017
vkworld Stone V3: primul telefon triple-SIM

Compania chineză vkworld este cunoscută pentru produsele sale foarte ieftine, care se vând de obicei în China, dar pot fi cu uşurinţă importate şi în Europa, cu menţiunea că trebuiesc plătite taxele vamale şi de transport. Seria de telefoane „clasice” Stone a companiei a ajuns la versiunea a treia, adăugând o funcţie pe care nu credea nimeni că o vom vedea foarte curând pe un dispozitiv mobil: funcţionalitate triple-SIM.

Stone V3 de la vkworld este un adevărat „dumb phone”, destinat exclusiv apelurilor de voce şi schimbului de mesaje SMS. Pe lângă suportul pentru trei cartele SIM, acest model este şi rezistent la şocuri, la praf şi apă şi beneficiază şi de o cameră foto pentru realizarea de fotografii. Vkworld laudă acest model cu certificare IP68, o carcasă din cauciuc şi faptul că telefonul beneficiază de componente din Coreea de Sud pentru realizarea difuzorului şi a microfonului.

Evident, Stone V3 nu are touchscreen, interacţiunea cu meniurile sale fiind realizată prin intermediul celor câteva taste de navigaţie şi celor 12 taste alfanumerice. Întrucât acest model este realizat pentru a fi comercializat şi în afara Chinei, vkworld a adăugat suport pentru meniuri în 15 limbi internaţionale, lucru care ar trebui să îi bucure pe cei care l-ar comanda.

În cazul în care aveţi nevoie de un smartphone triple-SIM, sau un telefon a cărei baterie să ţină mult timp, sau un telefon rezistent la şocuri şi elementele naturii, puteţi comanda Stone V3 din China la un preţ de 20 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult