Xiaomi confirmă data de lansare şi preţul noului Redmi Note 5A, adresat cumpărătorilor cu buget modest

17.08.2017
Xiaomi confirmă data de lansare şi preţul noului Redmi Note 5A, adresat cumpărătorilor cu buget modest

Apărut deja în arhiva TENAA, comisia de certificare a dispozitivelor electronice din China, Redmi Note 5A va fi disponibil în două variante, ambele oferind ecran HD cu diagonală 5.5” şi acumulator de 3000 mAh.

În versiunea mai bine dotată, Redmi Note 5A este motorizat de chipsetul Snapdragon 430 (CPU octa-core) şi dispune de 3GB memorie RAM. Memoria internă este de 32GB, iar pasionaţii de poze au de ales între camera foto principală de 16MP şi camera frontală de 13MP.

Modelul accesibil face trecerea la chipsetul Snapdragon 425 (CPU quad-core) respectiv o configuraţie cu 2GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare intern. Camera foto principală de 13MP este secondată cu o cameră frontală de 5MP.

Preţurile în oferta magazinelor asiatice vor porni de la aproximativ 150 dolari, la care se pot adăuga costurile pentru transport, respectiv taxe vamale aplicate bunurilor importate din spaţiul extra-comunitar.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult