Xiaomi lansează o versiune mai ieftină a modelului Mi Note 3

Xiaomi lansează o versiune mai ieftină a modelului Mi Note 3

Prezentat în luna septembrie, Xiaomi Mi Note 3 este un phablet puternic şi cu preţ mai mic decât întâlnim la produsele competiţiei. Totuşi, în privinţa costurilor există loc şi de mai bine, Xiaomi demonstrând asta lansând încă o variantă Mi Note 3 cu preţ de numai 301 dolari.

Iniţial, Xiaomi Mi Note 3 a fost dezvăluit în două variante, cu 64GB şi 128GB memorie internă, la preţ de 346 şi 406 dolari.

Ambele oferă ecran de 5.5” cu rezoluţie 1080p, 6GB memorie RAM şi chipsetul Snapdragon 660 furnizat de Qualcomm. Configuraţia este completată de un sistem dual camera (12MP+12MP) cu zoom optic 2X şi funcţie de stabilizare optică a imaginii, cameră frontală de 16MP. Carcasa de 7.6 mm grosime (greutate 163 grame) adăposteşte un acumulator 3500 mAh, asistat cu tehnologia Quick Charge 3.0 şi conector USB-C pentru încărcare rapidă.

Disponibil în oferta magazinelor asiatice pentru echivalentul a 301 dolari, noua variantă Xiaomi Mi Note 3 oferă 4GB memorie RAM în loc de 6GB, păstrând restul specificaţiilor neschimbate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult