Xiaomi Mi 6, surprins imagini neoficiale

11.01.2017
Xiaomi Mi 6, surprins imagini neoficiale

Aşteptat să fie dezvăluit nu mai târziu de luna martie, noul vârf de gamă Xiaomi Mi 6 poate fi admirat într-o primă serie de imagini neoficiale, afişând un design suplu, cu margini rotunjite şi carcasă metalică.

Înlocuitor pentru Xiaomi Mi 5, noul Mi 6 ar putea fi echipat cu ecran de 6” fără margini curbate, 4GB memorie RAM şi chipsetul Snapdragon 835, respectiv un acumulator de 4000 mAh asistat cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge4.0.

Echipat cu acelaşi chipset rezervat şi pentru rivalul Galaxy S8, Xiaomi Mi 6 ar putea fi oferit însă la un preţ considerabil mai mic (echivalentul a 288 dolari în magazinele asiatice), în schimbul căruia ne alegem cu finisaje premium şi un nivel de performanţă similar.

Mai mult, Xiaomi ar putea plusa şi cu un model Mi 6 Pro. Cu preţ de 360 dolari, acesta ar urma să dispună de 6GB memorie RAM şi ecran curbat.

Potrivit ultimelor zvonuri, Xiaomi Mi 6 şi varianta Mi 6 Pro ar putea fi prezentate oficial la începutul lunii februarie, la un an după lansarea modelului Mi 5.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult