Xiaomi Mi 8, pregătit în două versiuni, cu preţuri începând de la 400 euro

22.05.2018
Xiaomi Mi 8, pregătit în două versiuni, cu preţuri începând de la 400 euro

Xiaomi Mi 8, smartphone-ul aniversar pregătit pe Xiaomi pentru sărbătorirea a 8 ani de la înfiinţarea companiei este aproape de debutul oficial.

Xiaomi Mi 8 va fi succesorul de drept al modelului flagship Mi 6 de anul trecut, compania sărind peste generaţia Mi 7. Noul model va putea concura cu orice alt dispozitiv de pe piaţă în termeni de hardware. Detaliile scăpate pe internet sugerează că acesta este un dispozitiv bazat Snapdragon 845 de la Qualcomm, cu 8 GB RAM şi 64 GB stocare, acumulator de 4.000 mAh şi încărcare wireless, o noutate pentru gama de dispozitive Xiaomi.

Potrivit unui presupus pliant de promovare, Xiaomi Mi 8 va avea un ecran de 6.01” şi tehnologie 3D pentru recunoaştere facială, similară implementării Face ID întâlnită la iPhone X.

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente sub ecran şi sistem dual camera asistat cu tehnologii AI, care asigură optimizarea automată a calităţii imaginii.

Xiaomi Mi 8 ar putea fi dezvăluit pentru pieţele asiatice în data de 31 mai, urmând ca disponibilitatea pe plan internaţional să fie asigurată în cursul săptămânilor următoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult