Xiaomi Mi Max 3 – preţ şi principalele specificaţii

16.01.2018
Xiaomi Mi Max 3 - preţ şi principalele specificaţii

Ilustrat şi cu o imagine de prezentare neoficială, succesorul lui Xiaomi Mi Max 2 este un smartphone cu design Full Screen şi sistem dual camera.

Încadrat la categoria phablet, Mi Max 3 pune la dispoziţie un ecran cu rată de aspect 18:9, având nu mai puţin de 6.99” în diagonală. Configuraţia nu este însă una de top, dispozitivul aşteptat cu preţuri începând de la 265 dolari în oferta magazinelor asiatice primind chipsetul Snapdragon 635.

În funcţie de buget, cumpărătorii vor putea opta între o versiune cu 3GB RAM şi 64GB memorie internă, respectiv 4GB RAM şi 128GB.

Alături de ecranul cu rezoluţie FHD+, printre elementele de atracţie se mai numără şi camera foto duală, inclusă în premieră la această serie. Oferta este completată şi cu o cameră frontală de 5MP.

Consumul ecranului de mari dimensiuni este acoperit cu ajutorul unui acumulator de 5500 mAh, compatibil cu tehnologia Quick Charge de la Qualcomm.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult