Xiaomi Mi Mix 2 – specificaţii neoficiale şi primele rezultate în benchmark-uri

06.07.2017
Xiaomi Mi Mix 2 - specificaţii neoficiale şi primele rezultate în benchmark-uri

Mi Mix 2, al doilea smartphone cu ecran fără margini de la Xiaomi, este pregătit de inginerii companiei sub ghidarea designerului francez Philippe Starck, promiţând dotări superioare într-un pachet cu design extravagant.

Subiect de zvonuri încă din luna februarie, Mi Mix 2 este conturat drept un smartphone high-end motorizat de chipsetul Snapdragon 835, ajutat cu 6GB memorie RAM. Apărut şi în lista cu rezultate Geekbench, noul flagship se prezintă cu performanţe de top, rulând versiunea Android 7.1.1 Nougat.

Xiaomi Mi Mix II ar putea fi primul smartphone complet lipsit de butoane fizice, echipat cu un ecran care domină aproape toată partea din faţă  a carcasei.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Xiaomi Mi Mix 2 va fi oferit în versiuni cu 128GB şi 256GB memorie internă. Ambele vor avea camere foto cu rezoluţie 19MP şi 13MP, ecran de 6.4” cu rezoluţie 2540×1440 pixeli şi un acumulator de 4500 mAh.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult