Xiaomi Mi Mix II este deja în lucru, confirmă un oficial al companiei

În ciuda preţului său piperat, smartphone-ul cu ecran fără margini Xiaomi Mi Mix a fost bine primit de către public, motivând compania să lucreze din timp la un succesor cu design si dotări chiar mai bune.

Potrivit CEO-ului Xiaomi, Lei Jun, următoarea generaţie a smartphone-ului Xiaomi Mi Mix este pregătită de inginerii companiei sub ghidarea designerului francez Philippe Starck, explorând modalităţi pentru a transpune în realitate noi concepte şi inovaţii.

Aşteptat cu numele Mi Mix II, noul smartphone va avea un ecran care acoperă 93% din partea frontală a carcasei. Spre comparaţie, actualul model Xiaomi Mi Mix are un raport ecran/carcasă de 91.3%, rezultând o ramă nu foarte lată dar oarecum inestetică la partea de jos a carcasei.

Xiaomi pregăteşte şi un design având întreaga faţă a telefonului acoperită de ecran, însă pentru asta ar putea fi necesare încă una sau chiar mai multe revizii hardware. Între timp, Xiaomi Mi Mix II ar putea fi primul smartphone complet lipsit de butoane fizice pe carcasă.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat