Xiaomi pregăteşte lansarea a cinci smartphone-uri în Europa

16.07.2018
Xiaomi pregăteşte lansarea a cinci smartphone-uri în Europa

Producătorul de smartphone-uri chinezesc Xiaomi se pregăteşte pentru consolidarea poziţiei pe pieţele din vest cu nu mai puţin de cinci noi modele care urmează să fie lansate în viitorul apropiat. Vobim atât de modele flagship, cât şi de dispozitive de medie, atât din gama normală, cât şi cea premium. Acestea au fost depistate pe site-urile EEC (Comisia Economică din Eurasia), ceea ce sugerează că o lansare a acestora în Rusia şi Europa este iminentă.

Cele cinci modele de smartphone-uri Xiaomi listate pe EEC sunt modelele Mi Max 3, mult aşteptatul Mi A2, Mi A2 Lite, flagship-ul Mi 8 şi un model care face parte dintr-o serie pe care n-am mai întâlnit-o până acum POCOPHONE.

Mi Max 3 este un phablet mult aşteptat cu specificaţii mid-range premium şi un display imens (este aşteptat un panou de 6,9”), cu acumulator de 5.300 mAh şi sistem dual camera, cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Despre Mi A2 am tot vorbit în ultimele câteva luni, acesta fiind varianta „Android One” a modelului Mi 6X, lansat în China de curând.

Acesta ar putea veni însă alături de un model Mi A2 Lite, care oferă speicficaţii similare cu Redmi 6 Pro, lansat în India. Mi 8 este modelul de top de la Xiaomi, fiind echipat cu cele mai avansate componente de pe piaţă, în timp ce POCOPHONE nu este tocmai clar ce este, însă ştim că are 6 GB RAM şi configuraţii cu 64 sau 128 GB stocare internă.

Nu este clar când va lansa Xiaomi aceste telefoane în afara Chinei, însă pe 24 iulie compania va organiza un eveniment de lansare în Spania. Compania are deja mai multe magazine Mi Store în această ţară, iar zvonurile sugerează că evenimentul este dedicat telefonului Mi A2, dar poate că vom avea parte şi de alte câteva surprize.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult