ZenFone 4 Pro apare în baza de date GeekBench

15.08.2017
ZenFone 4 Pro apare în baza de date GeekBench

Am aflat deja detalii despre patru modele ZenFone 4 pe care ASUS se pregăteşte să le lanseze la sfârşitul săptămânii în curs, dar gama de noi smartphone-uri ale companiei taiwaneze nu putea fi completă fără un model high-end. ZenFone 4 Pro (aparent numele „Deluxe” a fost înlocuit cu Pro) este răspunsul ASUS la oferta de dispozitive flagship ale altor companii, însă acesta nu pare să fie cu mult diferit faţă de modelul de bază.

Desigur, ZenFone 4 Pro beneficiază de cel mai puternic chipset de la Qualcomm, deja celebrul model Snapdragon 835 la 2,4 GHz şi va fi livrat într-o configuraţie cu 6 GB memorie RAM. În afară de aceste aspecte însă, modelul Pro este foarte similar cu modelul ZenFone 4 pe care l-am văzut săptămâna trecută listat pe site-ul ASUS.

Telefonul beneficiază de acelaşi display Full HD de 5,5” (cel mai probabil bazat tot pe tehnologia AMOLED), vine cu 64 GB spaţiu de stocare şi cu o cameră de 12 megapixeli pe spate, care oferă filmare în rezoluţie 4K. Cel mai probabil, camera foto va fi livrată în format cu doi senzori. Aceste detalii au fost dezvăluite de site-ul testului de performanţă Geekbench, unde un model ZenFone 4 Pro a fost testat şi înscris astfel automat în baza de date.

Având în vedere faptul că ZenFone 3 Deluxe a fost lansat într-o configuraţie superioară, dar şi cu o construcţie diferită, fiind folosit metal în loc de sticlă pentru partea din spate a dispozitivului, este posibil ca această tradiţie să fie păstrată şi pentru ZenFone 4 Pro. Fără o fotografie cu dispozitivul şi fără informaţii despre acest aspect al telefonului, nu putem şti cu siguranţă din ce materiale va fi realizat noul model.

Evenimentul de prezentare ZenFone 4 este programat pentru ziua de sâmbătă, 19 august.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult