ZTE a dezvăluit Nubia 5S Mini, un mid-range cu funcţii avansate pentru cameră

20.08.2014
ZTE a dezvăluit Nubia 5S Mini, un mid-range cu funcţii avansate pentru cameră

ZTE a anunţat modelul Nubia 5S Mini, un nou telefon mid-range cu hardware deloc neobişnuit, însă care se laudă cu funcţii foto avansate. Marea atracţie a acestui telefon pare a fi software-ul pentru fotografii, care include control detaliat al setărilor, comparat de companie cu cel de pe camerele DSLR.

De altfel, ZTE susţine că acesta ar fi unul dintre puţinele telefoane care vin cu un procesor quad-core, o cameră de 13 megapixeli pe spate şi una de 5 megapixeli pe partea din faţă. Când vine vorba despre specificaţii hardware, nu vedem nimic ieşit din comun. Avem de a face cu un SoC Snapdragon 400 la 1,2 GHz, un display de 4,7” cu rezoluţie 1280 x 720 pixeli, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern, suport pentru carduri micro SD de până la 32 GB, modem LTE care funcţionează în toate colţurile lumii şi o baterie de 2000 mAh.

ZTE Nubia 5S Mini este astfel un mid-range destul de banal având în vedere ofertele concurente. Senzorul de 13 megapixeli de pe partea din spate nu oferă stabilizare optică, însă este retroiluminat pentru performanţă sporită în condiţii de iluminare slabă şi dispune de un blitz LED.

Din păcate nu avem la dispoziţie imagini cu setările avansate pentru cameră, pentru a vedea exact nivelul de control pe care utilizatorii îl vor avea în modul de fotografiere „Pro”, însă ştim că pe lângă acesta vom găsi şi setările „Fun” şi „Auto”. Singurul dezavantaj evident ar fi faptul că vine echipat cu sistemul de operare Android 4.3, lucru care ar putea ţine câţiva posibili clienţi departe.

Telefonul se va lansa pe 27 august la un preţ echivalent cu 280 de dolari americani fără contract.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult