ZTE Max XL promite autonomie crescută la un preţ foarte mic

26.04.2017
ZTE Max XL promite autonomie crescută la un preţ foarte mic

În timp ce companii mai mici încearcă să iasă în evidenţă cu specificaţii înalte şi preţuri foarte mici, chiar şi jucătorii mai vechi de pe piaţa de smartphone-uri încep să dezvolte produse similare, la preţuri la fel de competitive. ZTE tocmai a dezvăluit un model de buget numit Max XL, care nu numai că vine cu un ecran de dimensiuni mari, ci beneficiază şi de un acumulator cu capacitate peste medie.

ZTE Max XL este un smartphone cu display de 6” şi rezoluţie Full HD care nu face însă rabat la calitatea construcţiei, în ciuda preţului de numai 130 de dolari. Ecranul IPS este protejat de Gorilla Glass 3, rama din jurul acestuia este metalică, iar acumulatorul de 3.990 mAh promite 27 de ore de autonomie pentru apeluri de voce la o singură încărcare.

Hardware-ul intern al telefonului constă într-un chipset cu procesor quad-core la 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare intern şi posibilitatea de a adăuga carduri microSD de până la 128 GB. Încărcarea se face prin intermediul unui port USB Type-C, iar camera foto principală beneficiază de un senzor de 13 megapixeli. Pe lângă toate acestea, ZTE Max XL vine echipat şi cu o cameră foto frontală de 5 megapixeli, senzor de amprentă pe spate şi are sistemul de operare Android 7.1.1 instalat din fabrică.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult