Zvon: HTC One (M8) cu Windows Phone va debuta în curând în Statele Unite

30.07.2014
Zvon: HTC One (M8) cu Windows Phone va debuta în curând în Statele Unite

În ciuda faptului că 95% dintre telefoanele cu Windows Phone vândute la ora actuală sunt modele Nokia, HTC pregăteşte un nou terminal bazat pe sistemul de operare Microsoft, construit în jurul designului din HTC One M8. De fapt, telefonul pare să fie integrat în gama One, numele sub care va fi lansat fiind HTC One (M8) for Windows.

Din păcate nu există foarte multe detalii în plus despre hardware-ul său, însă probabil nu vom vedea diferenţe notabile la acest capitol. Difuzoarele BoomSound şi cele două camere de pe spate sunt aşteptate şi în varianta cu Windows.

HTC One M8 for Windows

Se zvoneşte însă includerea funcţiei Voice Over LTE. Aceasta nu este prezentă în acest moment pe nici un dispozitiv cu Windows Phone, însă nu va dura mult până când va fi integrată în sistemul de operare. Nu se ştie însă dacă HTC One (M8) for Windows va fi livrat cu această funcţie şi implicit cu Windows Phone 8.1 GDR1, sau dacă va primi suport abia după lansarea update-ului.

Cert este că sursele care au dezvăluit noul telefon HTC susţin că debutul său este iminent. Acesta este programat pentru lansare spre sfârşitul lunii septembrie în Statele Unite pe reţeaua Verizon. Detalii oficiale sau neoficiale despre o lansare în restul lumii nu există momentan, însă cu siguranţă vom afla mai multe despre acest telefon imediat ce acesta va fi oficializat printr-un anunţ.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult