Noile LCD TV-uri Panasonic Viera

Noile LCD TV-uri Panasonic Viera

Seria de televizoare LCD Panasonic Viera s-a reîmprospătat de curând cu cinci exemplare Full HD, toate cu panou ISP Alpha ce asigură unghiuri de vizualizare wide, de 178 grade, atât pe orizontală cât şi pe verticală. Cel mai dotat este modelul de 37 inch TX-37LZD800 – nu doar că arată bine, dar oferă şi o imagine pe măsură. Tehnic vorbind, beneficiază de un contrast de 10.000:1 şi tehnologie Real Pro 3.

LCD-ul va fi disponibil chiar din această lună, alături de două modele din seria LZD80 (TX-37LZD80 şi TX-32LZD80), cu specificaţii asemănătoare.

Panasonic Viera LCD TV Full HD

În aprilie, vor intra în joc LCD TV-urile din seria LZD85 (TX-37LZD85 şi TX-32LZD85), cu diagonale tot de 32 şi 37 inch. Acestea oferă o experienţă vizuală şi mai plăcută datorită tehnologiei 100 Hz Motion Picture Pro plus capacitatea de a reda video în modul 24p (pentru o tranziţie a imaginilor cât mai realistă).

Cu excepţia modelului Viera TX-37LZD800 care dispune de patru intrări HDMI, celelalte LCD TV-uri Panasonic sunt dotate cu trei asemenea intrări. Pentru toate aceste noi televizoare, responsabilă cu reproducerea unui sunet excelent este tehnologia surround V-Audio cu amplificare digitală şi BBE (Bass Booster Enhancement). Preţurile pe mai târziu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News